Help

Sevgili İpek Üniversitesi Öğrencileri,

Üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini dileriz.

Türkiye'nin ilk ve tek sanat ve sosyal bilimler üniversitesi olarak 2011'de yola çıkan Üniversitemiz, bu yıl 9 bölüme öğrenci aldı. Üniversitemiz tüm bölümlerde ülkemizdeki devlet ve vakıf üniversiteleri arasında üst sıralara yerleşme başarısı gösterdi.

İpek Üniversitesi ailesi olarak sizleri 02 Eylül 2013 ile 06 Eylül 2013 tarihleri arasında kayıtlar için kampüsümüze bekliyoruz.

Kayıt Tarihi: 02 – 06 Eylül 2013

Kayıt Saatleri: 09:00 – 17:00

Kayıt Yeri:

İpek Üniversitesi
Hazırlık Okulu Binası
Turan Güneş Bulvarı 648. Cadde
Oran - Çankaya - Ankara

Kayıt için gerekli belgeler:

• Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
  • 6 adet 4x5 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf
  • Askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi (Askerliğini yapmış olanlar için)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Kayıtların tamamlanması için istenen tüm kayıt belgelerinin teslim edilmiş; ücretli eğitim alacak öğrencilerimizin, belirtilecek son tarihe dek ödemelerini yapmış olmaları gerekmektedir.

2013-2014 Akademik Takvimi için tıklayınız

İngilizce Yeterlik (Hazırlık Atlama) Sınavı Tarihleri:

Yazılı Sınav: 23 Eylül 2013 Pazartesi
Saat: 10:00

İngilizce Düzey Belirleme Sınavı Tarihi: 26 Eylül 2013 Perşembe
Saat: 10:00

Hazırlık Okulu ile ilgili sorularınız için prepschool@ipek.edu.tr adresine e-posta gönderebilir ya da

0 312 470 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bölümlerle ilgili sorularınız için ilgili bölüm başkanı ve öğretim üyelerine e-posta gönderebilirsiniz.

​Ad Soyad          Başkanı Olduğu Bölüm             E-Posta
Yrd.Doç.Dr. Zeynep Yılmaz Kurt         İngiliz Dili ve Edebiyatı            zkurt@ipek.edu.tr
Prof.Dr. Kemal Çiçek           Tarih               kcicek@ipek.edu.tr
Doç.Dr. Zekeriya Başkal            Türk Dili ve Edebiyatı              zbaskal@ipek.edu.tr